Avís Legal

En compliment de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, s'indiquen les dades d'informació general de www.analisisydesarrollo.com

Titular: AD ANÁLISIS Y DESARROLLO, S.L.
NIF: B60882149
Adreça: C/ Madrazo, 14 6º 2º 08006 BARCELONA
Contacte: info@analisisydesarrollo.com
Tel. (+34) 93 414 41 61
Fax.(+34) 93 218 88 66

1. Ús correcte del web

L'usuari es compromet a utilitzar aquest web www.analisisydesarrollo.com, els continguts i serveis de conformitat amb la Llei, el present Avís Legal, els bons costums i l'ordre públic i a no utilitzar el web o els serveis que es prestin a través d'ell amb finalitats o efectes il·lícits o contraris al present Avís Legal, lesius dels interessos o drets de tercers, o que de qualsevol manera pugui danyar o impedir una normal utilització del web per part d'altres Usuaris.

Les ofertes laborals i condicions publicades en aquesta pàgina web són merament informatives i poden canviar en qualsevol moment sent les condicions i característiques vigents les que comuniqui AD ANÁLISIS Y DESARROLLO, S.L.. a l'usuari per telèfon, mail o en persona. Aquesta pàgina web es manté regularment pel personal d' AD ANÁLISIS Y DESARROLLO, S.L.

2. Propietat Intel·lectual i Industrial

Les fotografies, imatges i texts continguts en aquest web són propietat exclusiva d' AD ANÁLISIS Y DESARROLLO, S.L. o té els seus drets d'utilització en el web. L'usuari coneix i accepta que tots els drets de propietat industrial i intel·lectual sobre els continguts i altres elements o mètodes inclosos en el web són propietat d' AD ANÁLISIS Y DESARROLLO, S.L.

En cap cas l'accés a la pàgina no implica una renúncia, transmissió o cessió total o parcial de tals drets, ni concedeix cap dret d'utilització, reproducció o comunicació pública dels continguts sense l'autorització per escrit d' AD ANÁLISIS Y DESARROLLO, S.L.